• Bestel tegen zakelijk tarief

  • Betaal achteraf op factuur

  • Levering binnen 3 - 5 werkdagen

  • Gratis verzending vanaf € 150,-

Verkooppunten

Bedrijven

Ideaal voor op kantoor! Onze gezonde snacks zijn niet alleen vreselijk lekker, ze geven ook energie waardoor medewerkers scherp en productief blijven. Onze handgemaakte fruitsnacks zijn 100% natuurlijk, geschikt voor vegetariërs en veganisten en vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. 

LEKKERNY biedt bedrijven:
- Verschillende boxen (vanaf 24 stuks)
- Abonnementen (maandelijks opzegbaar)
- Pakket naar wens aan te passen. 
Meer weten?

Stuur een e-mail

Horeca

Ik ben Jennifer. Samen met mijn team ben ik verantwoordelijk voor de lekkerste - èn gezondste fruitsnacks van Nederland. 

Ons fruit is nauwkeurig geselecteerd door fruitleveranciers (specialisten in buitenbeentjes) en wordt dagelijks aangeleverd. Na het schillen, snijden, wassen, kruiden en drogen, verpakken wij onze fruitsnacks zo snel mogelijk waardoor ze supervers zijn en de houdbaarheid 12 maanden is. 

Onze snacks zitten boordevol vitamines en mineralen! 
Wil jij onze 'TO GO’ fruitsnacks verkopen?

Stuur een e-mail

Events

Voor een (food)festival, kinderfeestje, opening of activatie, ben je bij LEKKERNY aan het juiste adres! Onze overheerlijke fruitsnacks worden kleurrijk gepresenteerd in houten fruitkistjes en optioneel is het mogelijk om promoteams op locatie gezonde snacks te laten uitdelen.

Wil jij LEKKERNY fruitsnacks op je event? Stuur een mail en we bespreken de mogelijkheden om jouw evenement tot een groot succes te maken.

Stuur een e-mail

Kinderopvang

Gezonde gewoonten aanleren werkt effectiever dan later iets ongezonds afleren. Dat geldt ook voor gezonde voeding. Aangezien er in de kinderopvang dagelijks allerlei eet- en drinkmomenten zijn, spelen pedagogisch medewerkers een grote rol in de eetopvoeding.Onze overheerlijke gedroogde fruitsnacks zitten boordevol vitamines en mineralen en passen uitstekend in een gezonde start voor jonge kinderen (leeftijd 1 - 4 jaar). Peuters en kleuters smullen van onze overheerlijke tussendoortjes (fruithapje maar dan lekkerder én makkelijk).

Proefpakketje ontvangen voor je kinderopvang?